Nytt nummer av Kritisk etnografi ute

Ett nytt nummer av kritisk etnografi finns ute nu. Numret (2021, vol 4, issue 1) är resultatet av en öppen inbjudan till forskare från alla discipliner att bidra med texter “that use ethnography critically to discuss topics that have a potential to bring broad audiences into engagement with anthropological perspectives.“

Samtliga artiklar går att ladda hem från deras hemsida – open access.

Detta nummer och tidigare nummer går också att köpa som pocket: https://kritisketnografi.bokorder.se/en-US/shop

Om sverigesantropologer

Sveriges Antropologförbund är en rikstäckande organisation. Enligt förbundets stadgar är dess syfte att: a) främja den vetenskapliga utvecklingen och utbildningen inom antropologin och dess tillämpningsområde, samt utgöra ett forum för antropologi i Sverige; b) att i olika sammanhang verka för att antropologisk kunskap och kompetens främjas samt bevaka antropologers intresse som yrkeskår; c) att sprida information om och verka för en ökad förståelse inom universiteten, hos myndigheter och bland allmänheten för antropologi som samhälls- och kulturvetenskap.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s