Nytt nummer av Kritisk etnografi ute

Ett nytt nummer av kritisk etnografi finns ute nu. Numret (2021, vol 4, issue 1) är resultatet av en öppen inbjudan till forskare från alla discipliner att bidra med texter “that use ethnography critically to discuss topics that have a potential to bring broad audiences into engagement with anthropological perspectives.“

Samtliga artiklar går att ladda hem från deras hemsida – open access.

Detta nummer och tidigare nummer går också att köpa som pocket: https://kritisketnografi.bokorder.se/en-US/shop